Van Kouwen en Fleetselect werken samen

Van Kouwen Automotive gaat al zijn handelsauto’s aanbieden op één centrale remarketingsite. De website is gebaseerd op het online platform van Fleetselect Online Autoveilingen. Onlangs koos Subaru ook al voor een samenwerking.

Op Vankouwen-remarketing.nl maakt de groep sinds kort gebruik van het softwaresysteem Autoblox, ontwikkeld door Fleetselect. Alle dealers van Van Kouwen zetten op deze site hun inruilauto’s in de etalage voor de handelsrelaties. De groep regisseert zelf het volledige verkoopproces en bepaalt in welk verkoopkanaal de auto’s worden aangeboden. Dat kunnen de eigen dealers zijn, maar ook de handelsrelaties van de groep of één van de veilingen van Fleetselect.

Van Kouwen Automotive is een multimerken dealerholding met negen vestigingen in de regio Groot-Amsterdam. Van Kouwen vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth. De groep beschikt over een eigen schadebedrijf en over een Esso pompstation.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *