Van Leeuwen Auto’s neemt Leewis over

Van Leeuwen Auto’s uit Kesteren heeft per 1 december autobedrijf Leewis uit Veenendaal overgenomen. Autobedrijf Leewis was (aftersales-) dealer van de merken Alfa, Mazda, Nissan en Chevrolet en had naast het autobedrijf ook een schadeafdeling. Door de economische omstandigheden ontstonden er moeilijkheden.

Van Leeuwen Auto’s is een universeel autobedrijf dat binnenkort het 40-jarig bestaan in de Betuwe hoopt te vieren. Het uitbreiden naar Veenendaal was een logische stap voor het groeiende familiebedrijf. Door het bedrijf weer fris op de kaart te zetten en het fullservice concept vanuit Kesteren naar Veenendaal te brengen verwacht Van leeuwen het volume op korte termijn weer op een gezond niveau te brengen.

Tevens zullen de schadewerkzaamheden van Leewis autoschade ondergebracht worden bij Van Leeuwen Autoschade. Van Leeuwen Auto’s zette zich in 2010 op de kaart door zich in de finale ‘Autobedrijf van het jaar’ te plaatsen en raakte dit jaar allom bekend door de vele verkopen van de nieuwe, volledig elektrische Tesla Model S.

Leewis heeft in een naastgelegen pand nog de activiteiten van een groot taxibedrijf, tankstation en carwash. De familie Leewis zal zich vol blijven inzetten op deze activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *