Van Mossel eerste VW R-dealer

Van Mossel in Tilburg start komend weekeinde als eerste Volkswagen R-dealer in Nederland. De letter R staat voor het meest sportieve dat het merk te bieden heeft. Van Mossel heeft er een tweedaags introductie-evenement aan opgehangen.

Met het officiële R-dealerschap mikt het bedrijf op een “sportieve en veeleisende doelgroep”. In de 250 vierkante meter grote R-sectie vinden bezoekers tijdens het openingsweekeinde naast de Golf R en andere modellen uit deze range ook – als ‘special guest’ – een Polo R WRC. Met deze auto won Volkswagen vier jaar op rij het WK Rally (WRC). Speciale R-displays informeren de bezoekers over de ‘spierballenrange’. 

Het R-Event is op vrijdag 9 en zaterdag 10 december te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.