Van Mossel neemt Opel Lathouwers Tilburg over

De OPC groep, onderdeel van de Van Mossel Groep, heeft zijn positie in Noord-Brabant verstevigd met de overname van Opel Lathouwers in Tilburg. OPC heeft drie Opel-vestigingen in Oosterhout en Dongen. Nu Tilburg erbij komt, sluit OPC op termijn zijn vestiging in Dongen. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkgelegenheid bij OPC.

Opel Lathouwers continueert als Opel dealer haar bestaande activiteiten in de vestigingen in Den Bosch en in Veghel.

De OPC Opel-activiteiten zijn onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep. Eric Berkhof is eigenaar van de Van Mossel Groep en als algemeen directeur verantwoordelijk voor alle autobedrijven van de groep. Twee weken geleden nam Van Mossel Groep 7 vestigingen van Pouw Peugeot over, die verder gaan als Van Mossel Peugeot.

Vorig jaar namen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep J&T Autolease en DirectLease over. De bedrijven zijn samen met Van Mossel Leasing omgevormd tot International Car Lease Holding, dat een wagenpark heeft van ruim 30.000 voertuigen. Ook namen de twee bedrijven vorig jaar de Opel- en Chevroletdealer OPC in Oosterhout over.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: “De overname van Opel Lathouwers in Tilburg past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.” Er worden verder geen financiële details bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.