Van Nieuwkerk wordt Nissan-dealer

Nissan breidt het dealernetwerk verder uit met een nieuwe dealer in Hilversum. Automotive-centre Van Nieuwkerk is per 1 maart 2014 officieel Nissan-dealer.

De verkoop en het onderhoud van Nissan-automobielen past uitstekend in de ontwikkeling van Automotive-centre Van Nieuwkerk. Het familiebedrijf bestaat inmiddels bijna vijftig jaar en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een gerespecteerd dealerbedrijf met veertig werknemers en vier vestigingen.

Automotive-centre Van Nieuwkerk werd in 1967 opgericht in Mijdrecht. Van Nieuwkerk startte als autoverhuurbedrijf en werd tien jaar later officieel dealer. De groei van het bedrijf leidde tot de opening van een tweede vestiging in Hilversum, in 1993, een derde in Alphen aan den Rijn, in 1997 en een vierde in Amsterdam, in 2009.

Directeur Rebecca Marques Duarte – van Nieuwkerk: “Wij zijn erg blij met de toevoeging van het merk Nissan. Nissan heeft een duidelijke visie voor de toekomst met veel nieuwe modellen en ontwikkelingen op korte termijn. Bovendien passen de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en focus op het milieu en de maatschappij van Nissan prima bij de kernwaarden van Automotive-centre Van Nieuwkerk. De introductie van de nieuwe Qashqai is voor ons dan ook een ideaal moment om te beginnen als Nissan-dealer voor Hilversum.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *