Renault heeft woensdag 29 januari 10.000 euro uitgereikt aan de familie slager bij autobedrijf Kerres in Heerlen. Zij wonnen hiermee de hoofdpijs van de december-actie Salon de Promotion.

Tijdens de landelijke Renault Salon de Promotion decemberactie 2013 maakten bezoekers aan de Renault showrooms kans op 10.000 euro bij inruil van hun oude auto voor een nieuwe Renault. Bezoekers konden in de showroom, met de huis-aan-huis krant of online, een persoonlijke code aanvragen waarmee ze  kans maakte op 10.000 euro voor een nieuwe Renault. De gelukkige prijswinnaar van de Salon de Promotion-decemberactie is gevallen bij Renault-dealer Autobedrijf Kerres.

Woensdag 29 januari vond de officiële prijsuitreiking plaats bij de Autobedrijf Kerres in Heerlen. Met een grootse cheque werd de familie Slager hartelijk ontvangen en kregen zij de prijs van 10.000 euro overhandigd uit handen van Dave Goessen, verkoopleider bij Autobedrijf Kerres Heerlen. De familie Slager heeft tijdens de Salon de Promotion bij Autobedrijf Kerres hun oude auto ingeruild voor een nieuwe Renault Clio.

De familie Slager is ontzettend blij met de hoofdprijs. “Wij konden niet geloven dat wij de winnaars zijn. Wij vonden het al een beetje geheimzinnig toen wij werden gebeld met het verzoek om ‘even’ langs te komen in de showroom, maar dit hadden wij absoluut niet verwacht! We zijn erg gelukkig met de prijs en kunnen niet wachten om in onze nieuwe Renault Clio te gaan rijden. Wij bedanken Renault en Autobedrijf Kerres”, aldus de heer Slager. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties