Van Noort van Daihatsu naar Valeo

Valeo Service Northern Europe in Helmond heeft vanaf 1 juni een nieuwe marketingmanager. Frank van Noort volgt Ruben Jakobs op die per 1 mei is benoemd als salesmanager.

In zijn nieuwe functie bij Valeo rapporteert hij rechtstreeks aan Menno Schonlank, algemeen directeur van de divisie. Van Noort is sinds het afronden van zijn studie op de Radboud Universiteit in Nijmegen en bij Mediaflex Online Marketing werkzaam geweest als marketinganalyst, senior marketeer, marketingmanager en manager sales & marketing bij Daihatsu Holland. Begin 2013 komt er een einde aan de verkoop van nieuwe Daihatsu’s in Europa. Van Noort heeft bij deze importeur de laatste maanden dit proces begeleidt.

Dat het goed gaat met Valeo blijkt uit het voorlopen op haar financiële doelstellingen. De omzet moet in 2015 naar veertien miljard euro, het rendement naar meer dan dertig procent op het geïnvesteerde kapitaal en de operationele marge naar ruim 7 procent.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *