Van Tilburg Bastianen neemt Ebag over

Van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) neemt alle activiteiten, het personeel en het DAF-dealerschap over van EBAG Trucks in Utrecht, Duiven (Arnhem), Ede en Nijmegen en zet deze voort onder de naam Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB T.T.S.).

Deze overname geeft de TB-Groep de kans om ook in deze regio haar totale portfolio aan producten en diensten aan klanten aan te bieden. Eerder dit jaar nam TB ook al het dealerschap van Seat en Skoda in Breda en Oosterhout over. TB, het Brabantse familiebedrijf opgericht in 1934, groeit door en is inmiddels één van de grootste DAF dealers van Nederland, sinds 2007 actief met inmiddels zes DAF-vestigingen in Polen en tevens dealer in Zuidwest Nederland van personen- en bedrijfswagens.

De overname van EBAG trucks heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers van EBAG trucks. Zij blijven werkzaam op hun vertrouwde locaties in Utrecht, Duiven (Arnhem), Ede en Nijmegen. En de vestiging Winterswijk wordt voortgezet onder de EBAG vlag. De TB-groep is na deze overname actief met de eerder genoemde vestigingen en daarnaast heeft zij vestigingen met de TB DAF-organisatie in Vianen, Tiel, Gorinchem, Breda, Roosendaal, Goes, Hulst en Sas van Gent. Klanten kunnen per direct bij alle TB vestigingen terecht.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Van Tim de Jong zijn er nog 34 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.