Van Walsem directeur Rema Tip Top

Bernard van Walsem (51) is per 1 februari 2015 in dienst getreden als directeur van Rema Tip Top Nederland. Van Walsem heeft diverse management functies bekleed bij onder andere Brezan, Shared Parts Services en als laatste bij Halfords. 

In de aftermarket heeft Van Walsem tientallen jaren werkervaring opgebouwd op het gebied van sales, productmanagement en marketing. Van Walsem: “Met als basis de sterke merken Rema Tip Tip en Simson biedt het bedrijf de optimale mogelijkheden een ontwikkeltraject verder in gang te zetten en hiermee zijn marktpositie te versterken. Ik zie erna uit samen met het team hier invulling aan te geven.”

Zijn aanstelling sluit aan op de strategie die Rupro beheer onlangs uitrolde waarin het beschreef nadrukkelijk in te zetten op specialisatie binnen haar bedrijven, waarbij Rema Tip Top Nederland BV het zwaartepunt legt op tweewieler-, wielservice- en verbruiksmaterialen. Daarnaast is door de groei afgelopen jaren binnen de bedrijven die onder Rupro beheer vallen de behoefte ontstaan om de inkoopprocessen en marketingmogelijkheden verder te optimaliseren en uit te bouwen.

In zijn functie van Director Procurement & Marketing zal Van Walsem binnen de holding  Rupro beheer hier tevens invulling aan geven. Bestaande en nieuw te realiseren verdere ondersteuning voor zijn klanten zullen ontwikkelt worden, denk hierbij onder andere aan trainingen, bestelgemak, webshop oplossingen, uitbreiding assortiment. Hiermee wil het bedrijf zijn klanten de gelegenheid bieden en helpen zich verder te professionaliseren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *