Veiling Eric Selles Cars

Fleetselect Online Autoveilingen zal in opdracht van Daimler Financial Services 120 auto’s veilen uit het faillissement van Eric Selles Cars. De veiling gaat 5 januari online en sluit een week later op 12 januari. Het aanbod bestaat uit personenwagens en bedrijfswagens van hoofdzakelijk de merken Nissan, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jeep, en Ssang Yong.

Op 6 januari is er een kijkdag bij Koopman Autotransport in Nijkerk. Eric Selles Cars heeft begin oktober faillissement aangevraagd voor beide vestigingen in Zwolle en Meppel.

FleetSelect heeft een kopersgroep van ruim 2600 merkdealers, merkspecialisten, universele autobedrijven, handelsbedrijven en exporteurs. Het aanbod is 24 uur per dag online toegankelijk. Alle auto’s zijn voorzien van een uitgebreid inspectierapport met foto’s.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.