Veldman commercieel directeur ASN

Jeroen Veldman gaat vanaf 1 september de directie van ASN Groep versterken als commercieel directeur. Veldman heeft jarenlange automotive ervaring en was tot voor kort werkzaam als commercieel directeur van Multilease.

Marcel Kuijt, algemeen directeur van ASN Groep: “Met de aanstelling van Jeroen Veldman als commercieel directeur hebben we een ervaren en ondernemende directeur aan boord die onze dienstverlening heel goed kan overbrengen naar de markt. Bovendien heeft Jeroen bewezen om met succes nieuwe concepten te kunnen introduceren in de markt. Deze aanstelling onderstreept de groeiambitie van ASN Groep en zorgt ervoor dat we een topspeler blijven op het gebied van autoschade herstel.”

Jeroen Veldman is enthousiast over zijn overstap: “De dienstverlening van ASN draait om service, efficiency en kostenverlaging. ASN is het visitekaartje van haar opdrachtgevers. Erg belangrijk, want tevreden klanten blijven langer klant. Daarnaast is ASN gecommitteerd om de schadelast van haar opdrachtgevers te verlagen. Het is een prachtige uitdaging om samen met het commerciële team ervoor te zorgen dat we onze opdrachtgevers optimaal bedienen en met ons dienstenpakket het verschil in de markt te blijven maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *