Velgenshop.nl opent vierde vestiging

Na eerder vestigingen in Tilburg, Zoetermeer en Etten-Leur te hebben geopend bedient Velgenshop.nl nu ook de regio Nijmegen met een eigen vestiging. De groei van de winkels zet gestaag door en zal dit jaar leiden tot acht à twaalf vestigingen.

Kai Peters namens Velgenshop.nl: “De nieuwe vestiging komt op een goed moment. De huidige winkels maken momenteel lange dagen om iedereen goed te kunnen helpen. Een extra locatie geeft ademruimte in een regio waar wij over een groot klantenbestand beschikken.”

Vanaf de nieuwe locatie aan de Nieuweweg in Wijchen verzorgt Velgenshop Nijmegen de levering van een uitgebreid assortiment stalen en lichtmetalen velgen, maar ook autobanden. In de komende weken wordt er ook nog een vestiging geopend in de Randstad en Noord-Nederland. Velgenshop.nl is momenteel de bouw van deze winkels aan het afronden. De formule opent vestigingen in franchisevorm, maar ook eigen winkels.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.