Dealerdirect in Enschede, onder meer het bedrijf achter Ikwilvanmijnautoaf.nl, gaat met 1daycar.com een nieuwe fase in. Het online concept dat een partij dezelfde auto’s met flinke korting aanbiedt, die maar op één dag gekocht kunnen worden, heeft Etienne Kruit aangetrokken voor een nieuwe impuls.

De afgelopen maanden heeft Dealerdirect al kantoren geopend in België en de Verenigde Staten. Het bedrijf wil nu ook serieus 1daycar.com aanpakken door het aanstellen van de 43-jarige projectmanager. Kruit heeft inmiddels achttien jaar ervaring binnen de automotive branche en heeft onder andere bij verschillende merkdealers en universele garages diverse functies bekleed.

“Ik ben met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij deze ambitieuze onderneming, die veel kennis heeft met het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen via de diverse online kanalen. Het 1daycar.com-project is een prachtige uitdaging en ik heb er veel zin in om met de diverse partners hier een succes van te maken”, aldus Kruit.

Bas Oude Luttikhuis, ceo van Dealerdirect: “De voortgang van 1daycar.com gaat een belangrijke nieuwe fase in. Met Etiënne hebben we de energieke en gedreven persoon gevonden die 1daycar.com nodig heeft om invulling te geven aan de ambities die wij hebben met de dienst.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties