Vermeulen voortaan Erkend Duurzaam

Het team van Autoschade Vermeulen heeft het certificaat Erkend Duurzaam weten te behalen. Daarmee bewijst eigenaar Kees Vermeulen dat hij duurzaamheid en milieubewustzijn tot in detail in zijn bedrijfsvoering heeft doorgevoerd. En dat gaat verder dan het naleven van een paar milieuregels.

Kees Vermeulen: “Wij zijn trots op de erkenning die we met het Erkend Duurzaam-certificaat krijgen. Ik heb het duurzaam ondernemen verweven in mijn bedrijfsdoelstellingen, maar dan komt het aan op het waarmaken. Daarvoor moet duurzaamheid dagelijks in de bedrijfsactiviteiten nagestreefd worden. Omdat mijn medewerkers hier bewust mee omgaan, slagen wij hier samen in. Iedere dag weer zet ons team zich in voor een leuke én milieuveilige werkplek.”

Autoschade Vermeulen onderging diverse scans van Erkend Duurzaam, specifiek voor de mobiliteitsbranche. “Door het zoveel mogelijk gescheiden aanbieden van afvalproducten en het inkopen van duurzame energie, dragen wij bij aan het programma Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook in de toekomst willen wij zo zuinig mogelijk gebruik blijven maken van energie”, stelt Kees Vermeulen vast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.