Vers van de pers: Deel 3 Aftersales Book

Studio-leden van Aftersales Magazine hebben het inmiddels kunnen lezen: Aftersales Book deel 3 is verschenen. De titel is ditmaal ‘Strijd om de werkplaats’. Dit is niet alleen passend bij de teneur van het afgelopen jaar, maar daarmee ook voldoende munitie gevend voor het komend jaar.

De aftermarket staat momenteel volop in de belangstelling van zowel het gebonden als het ongebonden kanaal. Het krachtenspel dat daarbij ontstaat vormt de ruggengraat in deze uitgave.

Aftersales Book is een halfjaarlijks verschijnende uitgave rondom een specifiek thema. Zo stond de eerste uitgave in het teken van de internationale inspiratie, terwijl de tweede editie nadrukkelijk inging op de actualiteit rondom het geïntroduceerde bandenlabel. Elk luxe gebonden boekwerk telt 96 full colour pagina’s.

Het boek niet ontvangen? Wordt nu lid en ontvang deel 3 alsnog!

Studio-lid worden? Hier staat meer informatie >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.