Vervolg rechtszaak Unive-Starglass

Univé is in juni een rechtszaak gestart tegen Starglass. Dit bedrijf zou ten onrechte reparaties (oppervlakkige beschadiging) hebben gedeclareerd die niet onder de polis vallen. Rechter Ton Lennaerts heeft afgelopen maandag op het terrein van Univé in Assen een praktijktest gehouden om te bekijken of de reparatiekwaliteit van Starglass wel voldoende is. Dit schrijft Drenthe Journaal op haar website.

Univé zegt dat Starglass voor bijna 400.000 euro fraude gepleegd heeft met het declareren van autoruitschade. De verzekeraar kan volgens Starglass na reparatie niet zien of het om een putje, sterretje of scheur gaat en daarom wilde de rechter een kwaliteitstest.
Met elastieken zijn loodjes geschoten in een autoruit van Univé en van Starglass om putjes te veroorzaken, die door Starglass gerepareerd moesten worden.

Na reparatie zag de advocaat van Univé nog duidelijk de contouren van een sterretje en een putje. De Starglass-raadsman constateerde alleen een klein putje, dat volgens hem mag.
De rechter doet binnen zes weken een uitspraak in de zaak.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.