Vibber gecertificeerd partner van Ultimo

Vibber en Ultimo hebben een overeenkomst getekend, waarbij vibber als gecertificeerd implementatiepartner van Ultimo Software Solutions zal gaan opereren binnen de Nederlandse Fleet Asset markt.

“Deze strategische samenwerking past in onze visie om onze klanten optimaal te kunnen bedienen”, zegt Ewout Noordermeer, CMO & Sales Director van Ultimo Software Solutions. “Het is een perfecte aanvulling op ons eigen implementatieteam en maakt de dienstverlening beter schaalbaar. Ook geeft het een extra impuls aan domeinspecifieke kennis, die het verschil maakt in succesvolle projecten. Het feit dat we al langer succesvol samenwerken, is een sterk fundament waar we nu op voortbouwen.”

Toekomstbestendig

Ook vibber-directielid Joël van den Doel is enthousiast. “Onze missie is om organisaties in beweging te brengen en toekomstbestendig te maken. Dat doen wij onder andere door assetmanagement te implementeren. Dat wij ons nu formeel laten certificeren als implementatiepartner is een mooie versteviging van onze samenwerking met Ultimo en een enorme stap voorwaarts. Wij kunnen onze klanten nu een totaaloplossing bieden.”

De directie van vibber (vlnr): Marcel Moor, Remco de Vette en Joël van den Doel.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.