Vier Hyundai-dealers geroemd

President Terry Im van Hyundai roemde afgelopen week tijdens een speciale bijeenkomst in het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europa in het Duitse Offenbach de prestaties van vier Nederlandse dealerbedrijven op het gebied van klanttevredenheid.

De Hyundai-dealers van de Bochane Groep, Dijksman in Katwijk, Deinum in Venlo en Eskes in Bergen op Zoom werden tot winnaars gekroond. Ton Lammers van Hyundai Dijksman behaalde de hoogste totaal score. Hermen Eskes werd geprezen vanwege uitmuntende prestaties op het gebied van aftersales en Wim Deinum werd gelauwerd voor zijn score op het gebied van verkoop. John Millenaar van Bochane Hyundai ontving de waardering als snelste stijger op het gebied van klanttevredenheid.

Hans Kwaad, algemeen directeur van Hyundai-importeur Greenib Car in Nederland: “We hebben de laatste jaren samen met onze dealers enorm geïnvesteerd. Er is een enorme kwaliteitsslag gemaakt in de uitstraling van de dealerpanden. Ook de showrooms hebben een fikse update gekregen.” De doorslaggevende factor is en blijft volgens Kwaad de menselijke factor.

Foto: De vier Nederlandse dealers met hun awards, cheque en erkenning op het gebied van hun prestaties van klanttevredenheid,s amen met het management van Hyundai.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.