Vier keer a-rating voor Autoglaz

De ruitschadeformule Autoglaz kreeg begin maart dit jaar haar eerste a-rating binnen de Experate-beoordeling van Glasgarant. Naast De Veluwe in Elburg zijn daar nu drie vestigingen bijgekomen. Zeven vestigingen kregen een hoge rating toegekend.

Glasgarant meet en vergelijkt ieder kwartaal de bij haar aangesloten ruitschadeherstellers en past daarop haar zoekmachine aan. Op de website van Glasgarant is Autoglaz, in de plaatsen waar het is gevestigd, nu al in de meeste gevallen bovenaan te vinden.

Michael Huis, directeur Autoglaz: “In de ruitschademarkt is Glasgarant de grootste partij die sinds lange tijd een helder vergelijkingssysteem gebruikt. Als je daarin beter scoort dan de gevestigde orde is dat een mooie aanbeveling bij andere partijen. Het zegt meer dan we met een brochure of reclamespot kunnen uitleggen.”

Autoglaz Nederland werd opgericht in 2010 en is onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *