Vierseizoenenband Vredestein het best getest

Quatrac 5, de vierseizoenenband van Vredestein, is als beste uit een test gekomen van het Duitse magazine Bild Allrad. Het juryrapport spreekt van een band die het uitmuntend op sneeuw doet, een geode grip op de weg heeft bij droog weer en een zeer lage rolweerstand heeft.

“Deze onafhankelijke testresultaten vormen een bekroning op de enorme hoeveelheid research en de honderdduizenden testkilometers die het bedrijf in de ontwikkeling van deze band heeft gestoken en zullen er mede toe bijdragen dat ook de Vredestein Quatrac 5 wederom de maatstaf zal zijn in het vierseizoenensegment,” aldus Seshu Bhagavathula, Chief Technology Officer van Apollo Tyres.

Twintig jaar geleden presenteerde Vredestein haar eerste vierseizoenenband en in 2014 kwam de Vredestein Quatrac 5, de vijfde generatie, op de markt. Deze band profiteert niet alleen van ruim twee decennia kennis en ervaring op het gebied van vierseizoenenbanden, maar ook van de technologie die is toegepast in de huidige generatie zomer- en winterbanden van Vredestein.

De Vredestein Quatrac 5 is voorzien van snelheidscodering Y, waardoor deze geschikt is voor snelheden tot wel 300 km/u; uniek binnen dit segment. Met de Vredestein Quatrac 5 speelt het merk in op de groeiende vraag vanuit de markt naar vierseizoenenbanden en dat heeft er ook toe geleid dat er zelfs een speciale website is ontwikkeld: quatrac.vredestein.com.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.