Volkswagen keurt Lesonal goed

Volkswagen heeft het merk Lesonal van Akzo Nobel technische goedkeuring gegeven voor wereldwijd gebruik. De goedkeuring komt na testprocedures volgens de reparatiespecificaties van de autofabrikant. Hiermee is aangetoond dat Lesonal aan de Amerikaanse en Europese normen voldoet.

Akzo Nobel heeft met haar merk Sikkens sinds 1994 wereldwijde goedkeuring. Nu ook Lesonal is goedgekeurd, hebben reparatiespecialisten over de hele wereld een ruimere keuze. Gelijktijdig met de goedkeuring voor Lesonal heeft Volkswagen tevens zijn goedkeuring voor Sikkens vernieuwd.

“Het feit dat wij producten kunnen leveren die aan de hoge eisen van Volkswagen voldoen, onderstreept de kwaliteit van onze producten voor de schadeherstelbranche”, zegt Stefan Wieditz, directeur Automotive Technology bij Akzo Nobel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *