Voorzitter Focwa Specialisten stopt

Algemeen directeur van Carglass Douwe Bekius stopt per 1 januari 2011, na zes jaar dienst, als voorzitter van Focwa Specialisten. Hij zal wel verkiesbaar zijn als voorzitter van de vakgroep Focwa Autoruitherstel.

Onder het voorzitterschap van Bekius werd de sectie Aanverwante Bedrijven omgevormd tot de zelfstandige vereniging Focwa Specialisten. Voorheen werden de leden van Focwa Specialisten nog aangemerkt als Aanverwante Bedrijven, terwijl deze bedrijven juist van grote betekenis zijn voor de auto-industrie. Door de verzelfstandiging hebben de verschillende besturen meer vrijheid gekregen en worden knopen sneller doorgehakt.

Douwe Bekius: "Na de ombouw van Aanverwante Bedrijven naar Focwa Specialisten, is het na zes jaar tijd om het stokje over te geven aan een nieuwe voorzitter. Ik ben bijzonder trots op het resultaat, de specialisten uit de auto-industrie komen bij de nieuwe branchevereniging uitstekend tot hun recht."

De verkiezingen voor de vakgroepvoorzitters zijn 23 november tijdens de algemene ledenvergadering in het Louwman Automuseum in Den Haag gehouden. Zodra de stemmen zijn geteld, wordt bekend wie Bekius opvolgt.

UPDATE
De branchevereniging heeft donderdag laten weten dat Ben Kolvenbach is voorgedragen als nieuwe voorzitter van Focwa Specialisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *