Wagenpark Heuma uitgebreid met Chevrolets

Chevrolet-dealer Van Mill uit Gorinchem heeft onlangs acht nieuwe Chevrolets Spark geleverd aan Heuma, een organisatie die bemiddelt in technisch personeel van MBO en HBO niveau in diverse branches. De Sparks zullen worden ingezet voor de technische medewerkers.

Marc Heussen is directeur van de Heuma Group en laat weten dat het personeel ook privé met de auto gaat rijden. “Dankzij het A-label zijn de kosten voor het privégebruik zeer betaalbaar voor onze medewerkers.”
In totaal bestaat het wagenpark van de Heuma uit zo’n 35 voertuigen. De lease-overeenkomst van de acht Sparks is verzorgd door AA Lease.

Chevrolet-dealer Van Mill is onderdeel van Amega Holding, dat ondermeer ook een verhuurbedrijf, de universele leasemaatschappij AA Lease, een aantal schadebedrijven en een bedrijfswageninrichter beheert.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.