Wat verwacht de klant van private lease?

Wat zijn de wensen en de verwachtingen van klanten omtrent private lease? Op deze en tal van andere vraagstukken worden antwoorden gezocht en veelal gevonden tijdens een bijeenkomst over dit specifieke onderwerp van Automotive Insiders op 8 oktober in Utrecht.

De aftrap wordt verricht door Peter Mulder, Industry Director Automotive bij GFK. Zij hebben een onderzoek verricht onder 56.000 personen van 18 jaar en ouder. Dankzij de grootte van het panel was het mogelijk om ook verdiepingsslagen te maken bij de gebruikers van private lease.

Aart Deuning van Centric gaat dieper in op de risico’s nu de betalingsmoraal terugloopt en de bereidheid om te lenen weer toeneemt. Om de kosten te beperken, de risico’s terug te dringen en de commerciële kansen optimaal te houden is een goed risicoprofiel van de klant onontbeerlijk. Volstaat dan de BKR- toetsing zoals de VNA leiding nu voorstelt?

Roel Hindriks van Leaseconsult zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen omtrent de regulering van private lease en de rol die de VNA daarin speelt en wat de consequenties zullen zijn voor de dealer.

Ferry Smith, Director Public Affairs bij de ANWB, zal verslag doen van het onderzoek dat de ANWB heeft verricht onder haar leden inzake private lease en toelichten tot welke initiatieven dat van hun kant gaat leiden.

Na de pauze zal Gert Huizing een bijdrage leveren. Gert was tot voor kort directeur marketing bij Citroën Nederland en heeft zich in die hoedanigheid actief bezig gehouden met private lease. En met succes want Citroen heeft op dat gebied een groot marktaandeel weten te verwerven. In zijn bijdragen zullen de lessons learned centraal staan.

De bijeenkomst wordt mede gepresenteerd door Rob Polman van Bovemij.

Lees hier meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.