Wensink gecertificeerd door Duurzaam Repareren

De dealervestigingen van Wensink in Apeldoorn en Zwolle zijn gecertificeerd door stichting Duurzaam Repareren. Aftersalesdirecteur Peter Spit heeft de certificaten in ontvangst genomen. De schadeherstelvestigingen van Wensink waren al enkele jaren gecertificeerd.

Peter Spit: “Duurzaamheid is voor een onderneming geen ideologie, maar de zorg dat je onderneemt op een manier die houdbaar is. Je moet als bedrijf en zeker als dealerorganisatie future proof zijn. Als je niet duurzaam werkt dan ben je op enig moment niet meer in staat te concurreren. Wij merken ook steeds meer dat de klanten duurzaamheid eisen. Dat begon met de verzekeraars die, gekoppeld aan het certificaat Duurzaam Repareren, het niet meer pikten wanneer er geen oog voor duurzaamheid is. Steeds meer leasemaatschappijen volgen dezelfde koers.”

Stichting-secretaris Angelica Gravendijk: “Omdat de dealerbedrijven wat achterblijven op disciplines als schadeherstel, glasherstel en de fast-fitters, gaan we hier de komende tijd gas geven. Het startschot hiervan is gegeven met de certificering van de dealervestigingen van de Wensink-groep.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.