Wensink neemt Ford Deventer over

Wensink Automotive neemt per 1oktober de activiteiten van Ford Deventer over. De huidige eigenaren, de broers Kohlmann, gaan door met Ford Zutphen. De overname heeft geen verdere gevolgen voor het personeel.

De uitbreiding past binnen de strategie van Wensink om haar activiteiten met Ford verder uit te bouwen. Ford maakt reeds sinds 2009 deel uit van de Wensink-organisatie. Na de eerste overname van de Ford-dealers in Apeldoorn, Zwolle en Kampen is er flink aan de weg getimmerd. Wensink heeft inmiddels 13 Ford-vestigingen en een marktaandeel van 10 procent binnen het merk Ford in Nederland.

Wensink zal zowel de verkoop- als de aftersales-activeiten invullen vanuit Deventer. De huidige eigenaren de broers Kohlmann hebben ook een Ford-vestiging in Zutphen. Zij zullen zich volledig gaan focussen op deze vestiging en de regio Lochem. De overname door Wensink zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid.

Ford Wensink is naast Deventer actief in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Assen, Doetinchem, Elst, Emmeloord, Kampen, Lichtenvoorde, Nijmegen, Veendam, Winschoten en Zwolle. Ford-rijders kunnen bij de bedrijven terecht voor verkoop, service, schadeherstel en vele andere diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *