Werkplaatsconcept Starga van start

Starga is de naam van een compleet nieuw concept, dat specifiek is gericht op het universele garagebedrijf. Starga Mobility, zoals het concept voluit heet, is begin dit jaar van start gegaan. De keten telt inmiddels twintig leden.

Starga is een vrijblijvend concept, waarbij zelfstandig garagisten kunnen kiezen uit verschillende ondersteunende modules. Dit loopt uiteen van gezamenlijk inkoopvoordelen tot het ontwikkelen van een eigen website.

“Niets is verplicht bij ons. Wij willen garagisten juist ondersteunen in hun zelfstandig ondernemerschap met omzet verhogende en kostenverlagende faciliteiten”, zeggen Ron en René de Haan, directeuren van Starga. Zij streven eind dit jaar naar 300 leden.

In de aankomende editie van Aftersales Magazine (verschijningsdatum 13 april) lees je alles over het nieuwe werkplaatsconcept.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.