Wijnand Mebius spreker op IBIS

Op de eerste congresdag van het internationale schade-evenement IBIS zal Wijnand Mebius (directeur ABS Autoherstel) de filosofie toelichten achter Partsplan, het online onderdelenplatform. Namens de vijf schadeherstelketens AAS, Care Autoschade, Schadenet, ASN en ABS Autoherstel zal Mebius dieper ingegaan op de reden waarom de vijf ketens hun krachten hebben gebundeld in Partsplan.

De vijf schadeherstelketens hebben vorig jaar besloten om Partsplan in een gezamenlijke, coöperatieve vorm over te nemen van leasemaatschappij Athlon Car Lease en verzekeraar Achmea. Met dit gezamenlijke initiatief beogen de concurrerende schadeketens onder andere de nodige schaalvoordelen te kunnen behalen.

Met de presentatie van Mebius is het programma van IBIS compleet, waar onder andere Andy MacDonald van Tesla, Georg Tautz van Axalta, Yannis Ionniadis van AkzoNobel, Paul Sykes van Audatex en Joe Funk van AIG als spreker staan aangekondigd.

IBIS wordt dit jaar van 27 tot en met 29 mei gehouden in de Griekse hoofdstad Athene. Het congres staat te boek als een belangrijke, internationale ontmoetingsplek voor de schadewereld waar jaarlijks meer dan 350 professionals uit de hele wereld bij elkaar komen. IBIS (International Bodyshop Industry Symposium) bestaat sinds 2001 en organiseert inmiddels ook speciale regionale schade-evenementen, zoals in Oost-Europa (Polen) of het Midden-Oosten.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.