Willem Hansen neemt afscheid van equipment

Per 1 januari 2017 heeft Willem Hansen (64) afscheid genomen van Stokvis Equipment en de Nederlandse equipmentbranche. Na bijna 39 jaar equipmentverkoop is hij inmiddels gaan genieten van zijn vroegpensioen.

Tijdens een feestelijke receptie/nieuwjaarsborrel/huisbeurs in Deventer is gisteren (10 januari) met het gehele team, de ex-collega’s en vele klanten afscheid genomen.

Willem Hansen begon zijn carrière op 1 juli 1978 bij Apco. Daar startte hij regionaal als verkoper, om uit te groeien tot equipmentspecialist met een landelijke dekking, in samenwerking met diverse grossiers automaterialen. Na Alec Engineering en Lasaulec Machinery & Equipment (LME) kwam hij – bijna exact dertig jaar later – terecht bij Stokvis Equipment, toen dat op 1 augustus 2008LME overnam.

In de laatste 8,5 jaar van zijn carrière was Willem Hansen bij Stokvis Equipment verantwoordelijk voor Noord-Holland en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en (deels) Overijssel. Om de groei te ondersteunen is dit grote rayon inmiddels opgesplitst in twee gedeeltes. Ze worden ingevuld door de accountmanagers Nicolaï Ligthart (regio Noord-West) en Ernst van ’t Hoff (regio Noord en Oost).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.