Willem Zwijnenburg verlaat Sator

Commercieel directeur Willem Zwijnenburg van Sator Holding (onder andere Van Heck, Nipparts, Havam, Harrems, Inter Pieces) heeft besloten het dienstverband met het bedrijf te beëindigen. Hij werkt sinds 1 mei 2010 in deze functie, toen hij Henk Salomons opvolgde.

Per 30 juni vindt er een directiewisseling plaats bij Sator, dan treedt Adriaan Roggeveen immers af als bestuurder van de onderneming. In de afgelopen maanden is er met alle betrokkenen een discussie gevoerd over de opvolging van Roggeveen als ceo, door een collectief bestuursmodel. Zwijnenburg heeft in verband daarmee zijn keuze gemaakt.

De commercieel directeur heeft een lange staat van dienst in de branche. Zo werkte hij onder meer voor uitlatendistributeur Romax in Barneveld en werd hij in 1992 salesmanager bij Van Heck. Van 2003 tot 2007 was Zwijnenburg directeur van Harrems Tools, waarna hij in 2008 toetrad tot de directie van Van Heck.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *