Automaterialengrossier Koskamp heeft onlangs een nieuw megafiliaal geopend in Lelystad. Het is met 3.500 m² opslagcapaciteit niet alleen één van de grootste onderdelenmagazijnen in Flevoland, het is waarschijnlijk ook het grootste bandenmagazijn, met bijna 10.000 banden op voorraad.

Met de nieuwbouw in Lelystad is nu de zevende van de acht Koskamp-vestigingen volgens het nieuwe format operationeel. Dit houdt in dat er grote en diepe voorraden zijn, een drive-in balie, men is aangesloten op de centrale televerkoop en de ordering vooral online gebeurd. Verder is er een hoog frequente logistiek en een actieve buitendienst, die de garagebedrijven ondersteunt bij het Koskamp-concept waarin uitleg over de ICT-systemen en het behouden van werkplaatsomzet binnen de garagebedrijven de boventoon voert. Koskamps achtste vestiging werkt ook volgens dit concept, maar is nog niet in de nieuwe huisstijl gebracht.

Bram Teun Koskamp: “De afgelopen drie jaar, toen we met ons concept Grossieren 2.0 zijn gestart, is de omzet ieder jaar fors gestegen. Daarom zijn we in Leeuwarden onze vestiging al weer aan het uitbreiden met 1.400 m² en in Assen wordt er 750 m² bijgebouwd.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties