Wisselwagen als alternatief voor leaseauto

Leasemaatschappij Arval introduceert tijdens de iMobility Challenge op 11 september haar autodeelconcept: de Wisselwagen. Hiermee speelt Arval in op de behoefte aan flexibel zakelijk vervoer voor medewerkers zonder leaseauto.

Gebruikers reserveren de wisselwagen via een app op hun smartphone en openen en sluiten hier ook de auto mee. Een fysieke autosleutel is dus niet meer nodig. Werkgevers betalen een vaste abonnementsprijs en daar bovenop de gereden kilometers en brandstof.

Arno Heemskerk van Arcadis: “De zeven wisselwagens die wij gaan inzetten, verdelen wij over onze vestigingen. Zo kan iedere medewerker bij ons gebruikmaken van een zuinige auto voor zakelijke ritten. Dit past goed in onze duurzaamheidsgedachte, waarbij wij onder andere reguliere leaserijders stimuleren een milieuvriendelijke auto te kiezen.”

Renault levert de eerste serie wisselwagens. Rodger den Hollander van Renault Nederland: “Renault omarmt innovatieve concepten van zijn strategische partners. De wisselwagen van Arval is daar een mooi voorbeeld van.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.