WSB gaat Rupes voeren

Rupes, de Italiaanse fabrikant van schuurgereedschap en afzuigsystemen, wijzigt het distributiemodel voor ons land zodat Nederland het Europese model volgt. Vanaf 1 september zullen de productmanagers van Rupes Nederland in dienst treden bij WSB, dat de nieuwe partner voor Rupes wordt. De service- en reparatiediensten van Rupes Enschede verhuizen eveneens naar Utrecht.

Rupes heeft de focus op het fabriceren van producten die voldoen aan uitgebreide veiligheidsregels en ergonomie-eisen. De afgelopen jaren heeft Rupes Nederland zijn distributie hoofdzakelijk op de schilderbranche en ‘detailing’ gericht, terwijl het programma van Rupes in de overige landen van Europa veel breder wordt toegepast. Naast dit productpakket heeft Rupes een uitgebreide productrange voor o.a. de industrie-, de automotive- en de jachtbouw-branche. Het distributiemodel voor Nederland zal in de komende jaren gelijk gaan lopen aan het Europese model van Rupes.

Dát model was voor Rupes S.p.A., gevestigd in Italië, de aanleiding om samen met een nieuwe partner een marketingstructuur te ontwikkelen die op korte- en middellange termijn de mogelijkheden biedt om het nagestreefde model te realiseren.
Met WSB als distributiepartner verwacht Rupes in de komende jaren een sterke groei te realiseren in de genoemde markten, waar WSB al jaren prominent aanwezig is. Het programma van Rupes sluit naadloos aan op de merken en producten die WSB in haar programma voert, hierdoor zullen Rupes en WSB elkaar versterken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.