Zes nieuwe Profile Tyrecenters

Profile Tyrecenter breidt komende maand uit met vestigingen in Zoeterwoude, Castricum, Boxtel, Oosterhout, Montfoort en Nijmegen-Oost en groeit naar 180 locaties. Deze zes nieuwe specialisten in banden, velgen en autoservice zullen in september worden geopend.

Daarnaast vindt in september de officiële opening plaats van nieuwe Next Generation-vestigingen in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. De verwachting is dat de groei eind 2012 verder zal doorzetten.

Harm Nieboer, directeur van Profile Tyrecenter, over de uitbreiding van het netwerk: “Ondanks dat de bandenverkoop in Europa fors gedaald is dit jaar, groeien wij nog steeds. De behoefte aan samenwerking met een franchiseformule is groot, merken we. Naast dat we in de genoemde plaatsen starten, verwacht ik ook later in 2012 nog meer nieuwe vestigingen te kunnen presenteren. Met name in de Randstad is er nog veel groeipotentie.”

Waar?

Impex Jago opent in Zoeterwoude en heeft daarnaast al vestigingen in Rijswijk en Spijkenisse. Deze vestiging in Zoeterwoude bevat een ruime velgenshowroom en zal verder als bandenwisselstation opereren, voor zowel leaserijders als particulieren.

Ford Martijn Kooijman en Peugeot dealer van Jaarsveld starten in respectievelijke Castricum en Montfoort met Profile Tyrecenter. Autobedrijf van den Brandt uit Boxtel en Bandencenter Oosterhout beginnen pas eind september met de activiteiten.

In Nijmegen-Oost opent op 3 september de bestaande Profile Tyrecenter-ondernemer Herman Heurkens zijn derde vestiging in Nijmegen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.