ALD test mobiliteitsapp

Leasemaatschappij ALD Automotive Nederland test de komende maanden een mobiliteitsapp onder honderd gebruikers.

Met ALD move wil de leasemaatschappij zijn berijders dagelijks voorzien van reisadvies op maat, op basis van de persoonlijke agenda. De app geeft een reisadvies, gebaseerd op realtime informatie en voorspellende analyses. De app maakt daarbij gebruik van file-informatie, weersverwachting en iemands persoonlijke voorkeuren. De app vergelijkt daarbij reizen met verschillende vervoersmiddelen, inclusief openbaar vervoer en autodeeldiensten.

Credits

De app weegt niet alleen de beschikbare alternatieven tegen elkaar af. Het is ook mogelijk om credits te sparen wanneer een berijder voor een duurzamere vorm van mobiliteit kiest. Medewerkers die bijvoorbeeld gebruikmaken van een e-bike of elektrische auto bouwen credits op. Bedrijven kunnen hun medewerkers zo nog beter stimuleren slimme en duurzame mobiliteitskeuzes te maken.

Toekomst van mobiliteit

“Bij ALD Automotive werken we er hard aan om de toekomst van mobiliteit vorm te geven”, zegt Lonneke van der Horst namens ALD. “ALD move is een duidelijk voorbeeld van hoe we technologie gebruiken om mobiliteit slimmer in te zetten bij onze klanten, zodat ze meer inzicht krijgen en echt ontzorgd worden in hun keuzes. Het is de opmaat naar meer flexibele manieren van vervoer gebruiken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *