EasyPark neemt Park Now over

De Park Now Group maakt vanaf 1 juni 2021 deel uit van de EasyPark Group. De mededingingsautoriteiten hebben hun toestemming verleend aan de overname.

De aankondiging van de overname werd begin maart bekendgemaakt. Alle activa en passiva van de aandeelhouders van BMW Group en Daimler Mobility AG zijn overgedragen aan EasyPark Group. Om welke bedragen het gaat, willen partijen niet bekendmaken.

Jörg Reimann, de huidige ceo van Park Now, geeft de leiding over aan Johan Birgersson, ceo van EasyPark, die tevens ceo wordt van de uitgebreide groep. “Dit is een historische mijlpaal in de sector, en we zijn zeer enthousiast om aan deze reis te beginnen. Ik ben vooral trots dat ik deze sterke organisatie met getalenteerde werknemers mag leiden. Dankzij onze wereldwijde dekking en schaal, en onze geïntegreerde portfolio, zullen we steden leefbaarder kunnen maken met de ontwikkeling van nieuwe, slimme en geïntegreerde digitale diensten”, aldus Johan Birgersson.

Integratie

De integratie van de twee bedrijven vindt plaats in diverse stappen wat betreft commerciële aanbiedingen, interne organisatie en werkmethodes. Johan Birgersson: “We beginnen nu aan de ontdekkings- en integratiefase waaruit we zeker lessen zullen leren over de kracht, de kennis en de spirit van zowel Park Now Group en EasyPark Group om aan ons toekomstig succes te bouwen. Samen hebben we een geweldig potentieel, en als verenigd bedrijf zullen we nog meer waarde kunnen bieden aan automobilisten, bedrijven, steden en parking operators wereldwijd.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.