Fleet Support in zee met CarTalk International

Fleet Support, onderdeel van de mobiliteitsdivisie Mobinck van de Autobinck Group, gaat gebruikmaken van de diensten van CarTalk International, leverancier van voertuiginformatie. De samenwerking is op 9 mei bekrachtigd door Eugène Krabbenborg namens Fleet Support en Maarten Slagtveld namens CarTalk International.

De samenwerking met CarTalk International stelt Fleet Support in staat gebruik te maken van internationale voertuigdata. Die omvatten onder meer reparatie- en onderhoudskosten per voertuig, de kosten voor bandenvervanging en in de toekomst ook een inschatting van restwaarden. Eugène Krabbenborg: “Bij de selectie van de dataleverancier hebben we specifiek naar datakwaliteit, -consistentie en (lokale) markconformiteit gekeken. We vinden het belangrijk dat de data die we gebruiken echt uit de betreffende lokale markt komt. Hierdoor creëren we een zo zuiver en eerlijk mogelijke benchmark op de ontwikkeling van de pricing van leasetarieven. En daar zijn zowel onze internationale klanten als hun leasemaatschappijen bij gebaat.”

Datalevering

Maarten Slagtveld: “De samenwerking tussen Fleet Support en CarTalk International is er één die goed doordacht is en zorgvuldig uitgewerkt. De flexibiliteit en ambitie van beide bedrijven hebben geleid tot de gewenste datalevering en het gebruik hiervan in de dienstverlening van Fleet Support. Het stopt hier qua ontwikkeling niet en wij zullen samen met Fleet Support en onze partners blijven innoveren om de dienstverlening onderscheidend te laten blijven.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.