De vijf Nederlandse onderdelenleveranciers Kavo Parts, NRF, Eurol, Ganzeboom Transmissions en TBA-Ten zullen gezamenlijk deelnemen aan de Autopromotec-vakbeurs in het Italiaanse Bologna. Hiervoor wordt opnieuw het zogenoemde Holland House ingericht.

Het concept van het Holland House werd in 2017 bedacht uit de behoefte van de destijds deelnemende bedrijven (Eurol, NRF, Kavo Parts, KAWE en Ganzeboom Transmissies) een gezamenlijk podium te hebben op de Equip Auto-vakbeurs in Parijs. Het Holland House werd daarna onder meer nog gebruikt tijdens de Automechanika in Dubai in 2018 en opnieuw op de Equip Auto in 2019. Autopromotec is een van de belangrijkste vakbeurzen voor de automotive aftermarket in Europa. Traditioneel is er op deze beurs veel aandacht voor carwash en equipment.

NRF

Van de aan het Holland House deelnemende bedrijven laat NRF weten inmiddels de tienduizend referenties te zijn gepasseerd. Van oudsher is NRF leverancier van onderdelen voor airco en motorkoeling. Inmiddels is NRF zijn assortiment danig aan het uitbreiden. Zo biedt NRF ook een assortiment van meer dan 550 onderdelen voor elektrische en hybride voertuigen. NRF is van plan dit assortiment zelfs te verdubbelen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties