Kawe, Kavo Parts, NRF opnieuw in Holland House

Op de Automechanika Dubai (1 t/m 3 mei) bewonen Kawe, Kavo Parts en NRF opnieuw het Holland House. Het is de derde keer in een jaar dat de Nederlandse leveranciers zich op deze manier gezamenlijk presenteren aan de aftermarket.

Met ruim tweeduizend exposanten focust de vakbeurs in Dubai op Afrika en het Midden-Oosten. Na editie 2017 van Automechanika Dubai en Equip Auto (Parijs, vorig jaar oktober) bundelt het trio opnieuw de krachten in het emiraat.

Netwerk

De gedeelde stand heeft een Hollandse uitstraling, maar is zo ingedeeld dat iedere deelnemer zijn eigen look-and-feel kan creëren. “Door ons gezamenlijk te positioneren, bundelen we onze krachten” aldus Peter Bloemberg, sales & marketing director bij Kavo Parts. “We benutten elkaars netwerk en kunnen bovendien grootser uitpakken tegen minder kosten. Een prachtig voorbeeld van 1+1=3.”

Platform

Afrika en het Midden-Oosten zijn volgens Jeroen Beterams, marketing manager bij NRF, belangrijke groeimarkten. “De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten.” Alvin de Weerd, ceo van Kawe, is voor de achtste keer op de Automechanika Dubai aanwezig. “Het blijkt een succesvol concept. We merken dat het Holland House opvalt en herkend wordt.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

  • 30 april 2018 om 20:55
    Permalink

    Lekker internationaal zakendoen met een groepje ondernemende Nederlandse bedrijven. Mooi dat Nederland wat toe te voegen heeft aan markten als het Midden Oosten en Afrika.
    Eind augustus gaan we ook met een paar bedrijven naar de beurs in Moskou, dit keer onder de vlag van de RAI, komt ongetwijfeld ook weer goede handel uit voort.
    Zou mooi zijn om in 2019 met een aantal Nederlandse bedrijven naar Latijns Amerika te gaan, liefst mete subsidie uit DenHaag

Reacties zijn gesloten.