Fusie MyWheels en Amber 

MyWheels en Amber gaan de komende jaren gezamenlijk de zakelijke en particuliere markt van deelmobiliteit bewerken. Hun gezamenlijjke doel is de impact van mobiliteit op klimaat en stad drastisch te beperken. Amber zorgt met name voor de technologie; MyWheels heeft een landelijk netwerk van deelauto’s.

“Samen met Amber vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst”, zegt ceo Karina Tiekstra van MyWheels. “Door samen te gaan kunnen we de transitie van autobezit naar -gebruik versnellen en daarmee onze impact vergroten. We realiseren een beter aanbod voor onze klanten door de sterke punten van beide organisaties te bundelen. Deelmobiliteit wordt zo voor iedereen laagdrempelig toegankelijk. Het wordt mainstream.”

Onontkoombaar

“Met MyWheels vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst”, zegt ook Amber-oprichter Hans de Penning. “We gaan onder andere onze software verder verfijnen en doorontwikkelen; onze vraag gestuurde deelmobiliteit wordt onontkoombaar.”  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.