Gratis webinar over EV en aftermarket

Op maandag 14 december organiseert kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders een gratis webinar over de opkomst van de elektrische auto en de gevolgen daarvan voor de aftermarket.

Dat er met de opkomst van de elektrische auto iets gaat veranderen voor de aftermarket, is zeker. Tijdens de webinar zullen twee deskundigen hun licht laten schijnen over de gevolgen van de EV voor de aftermarket en hoe daarop te reageren.

Deskundigen

Bas Wintjes, oprichter van WESP, beschikt over een schat aan data uit de werkplaats. Hij ziet aan de hand daarvan welke veranderingen nu al merkbaar zijn. Arno Onink van onderzoeksbureau Trend-Rx en auteur van twee EV-rapporten, gaat uitgebreid in op de veranderingen in het Nederlandse wagenpark tot 2030. Ook geeft hij praktische tips hoe de aftermarket op die veranderingen zou kunnen reageren.

Tot slot komt Dirk Lambrechts, ceo van Profile, aan het woord over hoe zijn organisatie zich nu al voorbereidt op de elektrificering van het wagenpark.

Aanmelden

De webinar start om 15:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Gratis aanmelden kan via deze link. Deelnemers ontvangen van tevoren de url van de website waar zij de webinar kunnen volgen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *