Loyaliteitsprogramma &Charge voor Hyundai EVs

Het gezamenlijke doel is om het opladen van EV’s bij openbare laadstations in geheel Europa toegankelijker te maken. Het loyaliteitsprogramma wordt geïntroduceerd in vijf landen; behalve Nederland zijn dat Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Met deze samenwerking is Hyundai een van de eerste autofabrikanten die gebruikmaakt van de diensten van &Charge. Berijders van een EV van Hyundai die Charge myHyundai gebruiken, sparen met het &Charge-loyaliteitsprogramma bonuspunten die ze kunnen gebruiken voor gratis opladen bij openbare laadstations.

De berijders van een EV van Hyundai verdienen de bonuspunten, ‘&Charge Kilometres’ genaamd, door via het &Charge-platform feedback te geven over de openbare laadstations waar ze hun auto hebben opgeladen en over hun ervaringen daar. De bonuspunten worden verzameld in de &Charge-app. Die punten kunnen ze inwisselen voor tegoedbonnen, waarmee ze vervolgens via de Charge myHyundai-app gratis bij openbare laadstations hun Hyundai kunnen opladen. De verzamelde feedback wordt gebruikt om de kwaliteit van de publieke laadinfrastructuur te verbeteren.

Vlotte integratie

De samenwerking van Hyundai en &Charge moet bijdragen aan de vlotte integratie van opladen bij openbare laadpunten in het dagelijks leven van EV-rijders – een cruciale factor voor de acceptatie van e-mobiliteit. Het partnerschap met &Charge is ook belangrijk in het kader van Hyundai’s visie ‘Progress for Humanity’: het streven van Hyundai naar universele mobiliteit, een emissievrije samenleving en een duurzame toekomst door middel van innovatie en samenwerking.

Gebruikers van de &Charge-app kunnen daarin direct feedback geven over specifieke laadstations en hun ervaringen daar. Met die feedback kan de laadinfrastructuur en het functioneren van openbare laadstations verder worden verbeterd. Beheerders van laadstations kunnen sneller en gerichter gebreken herstellen en de dienstverlening verbeteren; een betere laadinfrastructuur stimuleert immers het succes van e-mobiliteit. Als beloning ontvangen de berijders van een EV van Hyundai ‘&Charge Kilometres’-bonuspunten voor gratis opladen bij openbare laadstations.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.