Marina van Helvoort directeur VER

Het bestuur van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) heeft Marina van Helvoort benoemd tot directeur. Van Helvoort maakte al enkele jaren deel uit van het bestuur van de belangenvereniging en treedt nu terug uit die rol. Met haar benoeming als directeur wil de vereniging een professionaliseringsslag maken.

Van Helvoort richtte in 2014 het consultancybureau voor elektrisch rijden E-Division op. Zij neemt deel aan nationale projecten die de elektrificatie stimuleren en ondersteunen. Ook bracht zij de door haar opgerichte Nationale EV Helpdesk onder binnen de VER en is zij de initiator van de EV App. Daarnaast verzorgt van Helvoort voorlichtings- en inspiratiesessies over elektrisch rijden. “De rol die de VER nu vervult, is broodnodig, naast de autofabrikanten, laadpaal leveranciers, netbeheerders en de overheid is de stem van nieuwe en bestaande gebruikers onmisbaar en steeds belangrijker. Zonder een duidelijke belangenbehartiger vanuit de gebruikers is de kans groot dat de transitie naar elektrisch rijden niet aansluit op de behoeften van die gebruikers, en dat levert gegarandeerd vertraging op. Ik sta te popelen om aan deze slagvaardige en dynamische vereniging verder te mogen bouwen”, aldus Van Helvoort.

Volgende fase

Koos Burgman, voorzitter van het bestuur van de VER: “Met Marina hebben we iemand in huis gehaald die met haar ervaring, kennis en netwerk de vereniging en haar groeiend aantal leden naar de volgende fase gaat brengen. De versnelling van elektrisch rijden, op een manier die past bij de behoeften van gebruikers, is in goede handen bij Marina. Uiteraard zal zij in de komende maanden een klein, maar effectief team om zich heen verzamelen om samen de handen uit de mouwen te steken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3695 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.