MyWheels neemt Connect Car over

Autodeeldienst MyWheels maakt bekend onlangs Connect Car te hebben overgenomen. De vloot van MyWheels groeit door de overname naar meer dan 2500 auto’s.

Connect Car bood tot voor kort bijna 300 deelauto’s en daarmee deelautoplekken aan in onder andere Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Diemen. Deze deelplekken maken nu plaats voor de (elektrische) vloot van MyWheels. Ceo Karina Tiekstra: “Er komen in de regio Amsterdam nu veel gunstig gelegen plekken bij, wat MyWheels in één klap de grootste aanbieder van deelauto’s in Nederland maakt.”

Klanten van ConnectCar krijgen de komende periode de mogelijkheid om met korting in te stappen bij MyWheels.

Elektrisch

De komende jaren zet MyWheels vooral in op leefbare steden en elektrisch rijden. De Nederlandse aanbieder werkt hiervoor nauw samen met gemeenten én haar eigen community. Tiekstra: “Het wordt, mede door de hoge parkeerdruk en drukte in de stad, steeds minder aantrekkelijk om een eigen auto te bezitten. Bovendien worden oude en vervuilende brandstofauto’s in verschillende steden al geweerd. Als gebruikers een deelauto op loopafstand kunnen pakken, dan is een eigen auto niet echt meer nodig.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.