Zeventig BMW’s i3 voor Share Now

De Amsterdamse autodeeldienst Share Now voegt zeventig nieuwe elektrische BMW’s i3 toe aan zijn vloot, die inmiddels uit zo’n driehonderd voertuigen bestaat. De eerste veertig gaan vandaag de weg op.

De elektrische BMW i3 is sinds de introductie in het wagenpark van Share Now (zomer 2020) een groot succes gebleken voor de gebruikers van Share Now. Deze BMW’s hebben inmiddels al meer dan 400.000 elektrische kilometers afgelegd.

Langere ritten

“Door onze vloot te vernieuwen met elektrische BMW’s komen we tegemoet aan de behoeften van onze gebruikers, die het model voornamelijk gebruiken voor langere ritten”, zegt Robert Bosman, algemeen directeur Share Now Nederland. “Vooral in deze uitdagende tijden is het belangrijk om gemakkelijk toegang te hebben tot een flexibele, individuele en veilige manier van transport. Met de zeventig nieuwe BMW’s zijn we in staat om de beschikbaarheid van de auto’s en daarmee de flexibiliteit van onze klanten te vergroten.”

De modernisering van de vloot stopt niet bij de toevoeging van de zeventig nieuwe BMW’s. In de nabije toekomst wil Share Now ook nieuwe smarts aan zijn vloot toevoegen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2381 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *