ZF en CATL partners voor aftermarket

CATL en ZF hebben een wereldwijde strategische partnerschapsovereenkomst ondertekend rond aftermarket-diensten, waaronder servicenetwerken, batterijgerelateerde training, connectiviteit, recycling en hergebruik. ZF en CATL willen de wederzijdse overdracht van kennis en expertise vergemakkelijken om een duurzaam ecosysteem en daarmee een aantrekkelijke mobiliteitservaring voor iedereen mogelijk te maken.

CATL, een wereldleider op het gebied van nieuwe energietechnologieën, zal met deze samenwerking zijn wereldwijde aftersales-capaciteiten en efficiency verbeteren. ZF, met meer dan 10.000 garagepartners in haar wereldwijde aftermarket en met de groeiende producten voor elektrische voertuigen in OEM-kwaliteit, zal worden beschouwd als de voorkeursoptie bij de uitbreiding van CATL’s servicenetwerk. In het kader van de overeenkomst zal CATL ZF voorzien van uitgebreide knowhow op het gebied van batterijopleiding, die zal worden gecombineerd met de DGUV-hoogspanningsopleiding van ZF om het concurrentievermogen van haar opleidingsprogramma’s en andere aftersales-diensten verder te verbeteren.

De twee partijen komen ook overeen om gezamenlijk normen vast te stellen en aan te scherpen om de benchmark voor de sector te worden.

Met de gemeenschappelijke visie en missie op het gebied van duurzaamheid zijn de ZF Group en CATL ook overeengekomen om samen te werken op het gebied van dataconnectiviteit en recycling resp. hergebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *