bekeken: 3275 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,76)

Formule Autoservice Netwerk ‘laat ondernemer vrij’

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 mei 2016, 09:03

Leestijd: < 1 minuut

Onder de noemer Autoservice Netwerk zijn de vijftig leden van PCA en Vetos, gespecialiseerd in Peugeot/Citroën/DS respectievelijk Toyota/Lexus per 1 mei een garageformule begonnen.

Door zich te verenigen opereren de PCA- c.q. Vetos-leden voortaan als één partner voor leasemaatschappijen en fleetowners, aldus formulemanager Jur Ooijman. Daardoor kunnen ook service level agreements (SLA’s) worden afgesloten. “We opereren reeds landelijk.”

Autoservice Netwerk richt zich vanaf nu op een verdubbeling van de capaciteit. In de werving van garagebedrijven buiten het PCA-/Vetos-netwerk is ondernemersvrijheid het sleutelwoord. Deelnemers behouden hun status, hoeven niet te voldoen aan zware huisstijleisen en verplichte centrale inkoop van onderdelen. Wel stimuleert de formule, vanwege de “substantiële prijsvoordelen”, alternatieve of ‘groene’ onderdelen naast originele. Daarnaast moet een toetredend bedrijf beschikken over de technische informatie via MiCheck Garage. Optioneel is het gebruik van raamcontracten. Verder ondersteunt Autoservice Netwerk zijn leden op het gebied van landelijke en regionale advertising, marketing en inkoop – zonder verplichte deelname aan alle aangeboden diensten.

Schouwing

Toegang voor nieuwe leden wordt onder meer bepaald door de lokale/regionale situatie, de uitstraling van het bedrijf, aanwezige kennis, bereidheid tot volgen van de bestaande Autoservice Netwerk-afspraken en het goed doorstaan van een schouwing.

Tags: , , , , ,

Acoat Selected viert 40ste…Autoweek bepleit transparanter…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties