bekeken: 3602 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Jari Techniek opent tweede vestiging

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 februari 2019, 13:23

Leestijd: 1 minuut

Op 1 maart opent Group Auto-grossier Jari Techniek een tweede vestiging. De vooruitstrevende grossier, lid van het Group Auto-netwerk, is sinds 1996 gevestigd in Hoogeveen. Op 1 maart komt daar een vestiging in Assen bij.

Bedrijfsleider Victor Leuning start in Assen met assistent bedrijfsleider Ivo Hersevoort en nog twee collega’s met een compleet assortiment automaterialen, gereedschappen en equipment. Tevens zullen er direct twee vaste bezorgroutes worden gereden voor garagebedrijven. De routes zijn bovendien aangesloten op de gespecialiseerde werkplaats in Hoogeveen.

Vraag

Robert Eiting, directeur-eigenaar van Jari Techniek: “Wij krijgen steeds meer vraag van garagebedrijven uit de regio Assen en zien kansen om de markt daar vanuit een professionele vestiging naar behoren te bedienen, zowel met de bekende producten en service van Jari, als met de formules waarmee wij zeer succesvol zijn. Bovendien zijn klanten tevreden over ons bestelplatform, zodat de orderhandling snel en efficiënt kan verlopen. Met het aantrekken van het juiste personeel kunnen we zo ook in Assen onze naam vestigen. Daarnaast verzorgen we ook trainingen en de routes zullen aansluiten op de werkplaats in Hoogeveen waar we diesel-, injectie en diagnoseservices verrichten.”

Expansie

Group Auto-directeur Freek Blekxtoon is verheugd met deze uitbreiding in Assen: “Jari heeft gezonde expansieplannen. Voor ons als organisatie is het ook goed dat we nu ook garagisten in die regio kunnen bedienen. Het was ons niet gelukt een andere passende grossier te vinden die bij de club past. Dit is een perfecte oplossing aangezien de regio nu ook alle technische, marketing- en automatiseringsvoordelen kan krijgen via Jari Techniek Assen.”

Tags: , , , ,

Air Products certificeert…Bertho Eckhardt herkozen als…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties