500 Aiways U5 voor aanbieder auto-abo’s

Aiways gaat finn.auto ten minste 500 volledig elektrische SUV’s U5 leveren. In de komende drie maanden worden de eerste 150 auto’s geleverd.

De snel groeiende aanbieder van auto-abonnementen uit München breidt zijn aanbod van milieuvriendelijke elektrische auto’s uit en biedt nu een flexibel abonnement op de Aiways U5 aan. Via finn.auto kan voor de Aiways U5, die pas sinds kort in Duitsland verkrijgbaar is, een abonnement afgesloten worden tegen een maandelijkse all-inprijs.

De oprichter van finn.auto Max-Josef Meier ziet de samenwerking met Aiways als een belangrijke stap in de richting van elektromobiliteit: “We zijn erg blij dat we onze klanten met de Aiways U5 een nieuw aantrekkelijk en krachtig elektrisch voertuig met innovatieve accutechnologie aan kunnen bieden. Onze missie is niet alleen mobiliteit net zo eenvoudig en ongecompliceerd maken als het online kopen van schoenen. We willen ook het gebruik van elektrische auto’s bevorderen. Als aantrekkelijke eerste stap in elektromobiliteit fungeert het autoabonnement als stimulator van de markt.”

Dr. Alexander Klose, Executive Vice-President Overseas Operations bij Aiways: “Het streven naar slimme technische oplossingen bij de verkoop en de benadering van de klant zit in het DNA van Aiways, omdat auto’s tegenwoordig meer zijn dan alleen maar een transportmiddel. Nu het tijdperk van de elektromobiliteit zijn intrede heeft gedaan, vormen ze veelmeer een uitbreiding van de eigen leefruimte. Onze volledige elektrische Aiways U5 wil klanten een ruimere, mobiele leefruimte bieden.”

“Het auto-abonnement van finn.auto verschaft een nieuw merk zoals Aiways een flexibele instap in de markt, zodat klanten oog krijgen voor onze nieuwe modellen. Via finn.auto willen we nieuwe klantgroepen aantrekken en meer klanten enthousiast maken voor onze huidige en toekomstige producten”, aldus Klose.

Met de nieuwe Aiways U6, die begin 2022 op de Europese markten verschijnt, presenteert Aiways een volledig elektrische SUV-coupé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *