ALD en Kia verlengen partnerschap

Leasemaatschappij ALD Autmotive blijft ook de komende jaren de leaseactiviteiten voor Kia-dealers verzorgen. De samenwerking werd in 2010 gestart.

“Kia is voor ons een zeer waardevolle en betrouwbare partner geworden”, aldus Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive. “Ons aandeel in het private lease-segment heeft door de intensieve samenwerking een sterke groei doorgemaakt. Het is een groot compliment dat Kia het vertrouwen heeft deze groei samen met ons verder uit te bouwen.”

Privélease

Léan Verstoep, algemeen directeur van Kia Nederland erkent het belang van privélease voor Kia. “Het succes is te verklaren door de stijgende populariteit van ons merk op de Nederlandse markt. Niet in de laatste plaats door de groei van Kia in de zakelijke markt en zeker ook door de groei van private lease. Kia Autolease onderscheidt zich in goede service richting onze klanten en bewijst keer op keer business partner te zijn voor het Kia-dealernetwerk. Wij hebben opnieuw gekozen voor ALD Automotive omdat zij een succesvolle en innovatieve partner is, die de mogelijkheid heeft in te spelen op huidige en toekomstige marktontwikkelingen, oog heeft voor onze klanten én het Kia-dealernetwerk centraal stelt.” Behalve voor Kia verzorgt ALD captive lease voor Renault, Nissan, Opel, Volvo, Ford, Jaguar & Land Rover en Mazda. Op de foto zetten Jeroen Kruisweg en president Kim van Kia Motors Nederland hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters